Pallex Baia Mare - Distributie expres de marfuri paletizate.

Despre Noi

Pallex Romania

Pall-Ex Group a fost înființat în Marea Britanie în anul1996, ca răspuns la nevoia tot mai mare a clienților de a-și reduce stocurile de mărfuri și de a-și crește flexibilitatea. Rețeaua noastră este concepută pentru a permite oricărei afaceri să acceseze distribuție eficientă și rentabilă.

În România, suntem prezenți pe piață din anul 2011. Rețeaua se extinde în fiecare an, în prezent avem peste 45 de membri și suntem lideri în calitatea serviciilor oferite.

Garanție de Calitate

Garantăm excelența în servicii și asigurăm cele mai înalte standarde de calitate, prin transpunerea în practică a principiilor ce definesc cultura noastră organizațională, și care au la bază profesionalismul și responsabilitatea.

Modelul Hub & Spoke

Prin intermediul Rețelei Pall-Ex, clienții pot trimite partide de marfă de mărimi ce variază între 1 palet și încărcături parțiale de trailer, oriunde în țară, iar costurile de transport sunt reduse semnificativ. Acest model ne-a asigurat poziția de lider în rândul rețelelor de distribuție mărfuri paletizate din Europa.​

Trimite-ne un mesaj

Invalid Input
Prenume invalid
Introduceti o adresa de e-mail valida!
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Sunt de acord cu Politica de confidențialitate și declar că am citit informațiile necesare în conformitate cu Regulamentul GDPR.

Invalid Input