Postări

Avantajele Caselor Pe Structura Metalica

Avantajele Caselor Pe Structura Metalica

Pana acum 15 ani, romanii preferau casele din caramida cu stalpi de beton sau pe cele din structura de lemn. In ultimii ani insa, dezvoltatorii imobiliari, au inceput sa construiasca si case realizate pe structura metalica.

Hale Metalice - Producator Hefex SRL

Hale Metalice - Producator Hefex SRL

S.C. Hefex SRL construieste si proiecteaza hale pe structuri metalice. Acestea pot fi utilizate atat pentru sectorul industrial, cat si pentru cel agricol ori civil :

Hale comerciale, Hale industriale, Hale pentru depozitare, Hale agricole.

EXECUTIE SI MONTAJ STRUCTURI METALICE

S.C.Hefex SRL Baia Mare este specializata in executia si montajul structurilor metalice. De-a lungul celor 19 ani de experienta, societatea a executat si montat cladiri industriale, cladiri de birouri, showroom-uri si service-uri auto, hale depozitare, centre logistice.

PRETUL UNEI HALE METALICE

Societatea Hefex din Baia Mare, este unul dintre cei mai mari producatori de hale metalice din Romania, dar si din Europa. De multe ori, cei interesati de constructia unei hale metalice, sunt interesati de costurile la care se ridica un astfel de edificiu.

Pretul unei hale depinde de foarte multi factori . In acest articol, vom enumara cateva aspect care determina pretul final al unei hale :

HEFEX SRL A EXECUTAT STRUCTURA METALICA PENTRU PODUL CARE VA TRAVERSA RAUL SOMES, DINTRE SEINI SI POMI

Lucrarile la podul peste raul Somes, intre Seini si Pomi, sunt destul de avansate. Pana in prezent, au fost executate tronsoanele viaductului, precum si structura metalica, care a fost executata de specialistii echipei Hefex SRL din Baia Mare. Construirea acestui pod nou, reprezinta o alternativa suplimentara la trecerea Somesului si o modalitate de abordare mai eficienta a problemelor legate de transportul din zonele mentionate.

PROIECTAREA HALELOR METALICE

Aveti nevoie de o hala pntru spatii comerciale sau industriale ? Echipa Hefex va propune cele mai benefice si eficiente solutii pentru proiectul dumneavoastra. Oferim servicii complete de proiectare, dar si de confectionare a structurilor metalice, precum si asamblarea, montarea si finisarea interioara si exterioara a halelor metalice la cheie.

Specialistii Hefex sunt preocupati atat de proiectarea structurilor metalice, cat si de executia halelor metalice care sa respecte normelor europene legislative in vigoare, care sa satisfaca cerintele logistice, tehnice si, nu in ultimul rand,pe cele financiare ale clientilor.